dilluns, 11 de maig del 2009

Assemblea d'Agrupació de la JSC de Santa Coloma de Gramenet

El passat divendres 15 de maig es va celebrar al Centre Juvenil Mas Fonollar de Santa Coloma de Gramenet l'Assemblea d'Agrupació de la JSC local.

SANTA COLOMA DE GRAMENET

L'acte va començar amb les paraules del President del PSC de Santa Coloma i a continuació va parlar en Raul Moreno, ex-primer Secretari de la JSC a nivell nacional i actualment tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Santa Coloma, qui va expressar paraules d'ànim i total recolçament a l'executiva entrant, així com els agraïments a l'executiva sortint, encapçalada per Alex Prada, com a Primer Secretari, i Veronica Carmona, com a Secretària d'Organització.

Després va parlar la candidata colomenca al Parlament Europeu, Nuria Parlón, qui va explicar a totes i tots els i les militants la importància de les eleccions al Parlament Europeu i perquè votar a una formació progressista.

Acte seguit, es va procedir a la presentació i votació de la nova executiva, amb Miguel Padilla com a Primer Secretari, i Maria Duarte, com a Secretària d'Organització, més les secretaries de formació, relacions institucionals, entre d'altres.

L'acte va concloure amb les paraules del Primer Secretari qui va expressar les seves ganes de treballar per portar un esperit jove al projecte socialista de la ciutat. I va convidar a tots els assistents a un pica-pica a les instal·lacions juvenils.

Des de la Comissió Executiva de Federació volem felicitar els i les noves integrants de la Comissió Executiva de l'Agrupació de Santa Coloma de Gramenet.