dilluns, 14 de setembre del 2009

Ni consultes innecessàries, ni manifestacions feixistes


“Una absoluta pèrdua de temps en els temps que corren” Així de contundent s’ha mostrat el Primer Secretari de la JSC, Javi López, en referència a la convocatòria de la consulta popular per la independència de Catalunya a Arenys de Munt.

“En un mateix dia, es viuran dues actuacions tan paradoxals i antagòniques en un mateix poble. Una demanant la independència de Catalunya i l’altra demanant la unitat d’Espanya”.

López ha afegit que “La majoria de joves a Catalunya aposten per trobar solucions a la crisi actual, per trobar un lloc de treball i per poder emancipar-se”. En aquest sentit, posar sobre la taula en aquests moments el debat identitari “no soluciona res i només serveix per perdre el temps. És una falta de respecte vers la gent que ho està passant molt malament”.

En referència a la manifestació convocada per la Falange, el dirigent socialista creu que “és inacceptable que continuem tolerant manifestacions que enalteixin el feixisme, quan tots sabem el que va suposar per al nostre país, per a Europa i per al Món” i ha demanat que “es continuï treballant per recuperar la memòria històrica de totes les injustícies i barbaritats que el Franquisme va cometre durant els seus 40 anys de dictadura”.

JOVENTUT SOCIALISTA DE CATALUNYA
COMISSIÓ EXECUTIVA NACIONAL