dissabte, 28 de novembre del 2009

Construïm Catalunya amb Fets


La Joventut Socialista del Barcelonès Nord, a través dels seus representants a les Agrupacions de Badalona, Montgat, Sant Adrià de Besós i Santa Coloma de Gramenet, ha assistit avui a l'acte Construïm Catalunya amb Fets que s'ha celebrat simultàniament a totes les Federacions socialistes arreu del país.

El Partit dels Socialistes al Barcelonès Nord ha nomenat aquest matí 292 responsables electorals, entre els quals hi ha diversos militants de la Joventut Socialista, per contactar i apropar el projecte socialista als electors. L'acte s'ha celebrat al Centre de Convencions BCIN de Badalona, on els delegats electorals han rebut la documentació per portar a terme la seva tasca.

A continuació, han intervingut els alcaldes dels municipis, el Joan Ràmia de Montgat, el Jesús Mª Canga, de Sant Adrià de Besós, el Jordi Serra, de Badalona, l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, i la Primera Secretària del PSC a Tiana, l'Ester Pujol. En les seves intervencions han fet una valoració de l'actualitat política i tots han coincidit a dir que cal explicar les tasques de govern que es duen a terme des dels municipis, la Generalitat i l'Estat.

L'acte ha estat clausurat per Miquel Iceta, Viceprimer Secretari del PSC, el qual ha calificat l'acte simultani d'una inicativa històrica, una "marea roja" o com diuen els anglesos una "red tide". Iceta ha explicat que la tasca del responsable electoral és precisament que aquesta "marea roja" pugui explicar les propostes socialistes als electors i escoltar-los i recollir les seves propostes.