dijous, 3 de desembre del 2009

El Consell de Federació de la JSC del Barcelonès Nord aprova cinc resolucions


Badalona, 2 de desembre de 2009

La JSC del Barcelonès Nord va aprovar cinc resolucions sobre exclusió social, educació sexual, llibertat pels cooperants catalans de Barcelona Acció Solidària, llei de l'economia sostenible i suport a la nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet ahir dimecres dia 2 de desembre de 2009. El Consell va comptar amb la presència de Justo Alarcón, Secretari d'Organització del PSC de Badalona, qui ens va explicar el paper fonamental de la Joventut Socialista per combatre les actituds racistes i demagogues del Partit Popular.


El Consell de Federació de la JSC del Barcelonès Nord es va caracteritzar pel treball de les diferents Agrupacions a l'hora de presentar resolucions. És un fet històric a la nostra Federació que es presentin cinc resolucions en un mateix Consell i totes elles van ser aprovades per unanimitat. Vam tenir l'oportunitat de parlar sobre exclusió social en temps de crisi i la lluita del socialisme per reforçar l'Estat del Benestar enfront de les polítiques neoliberals que propugna la dreta. La nostra lluita és la de la igualtat i la justícia social per fer de la nostra una societat més justa i més solidaria i per això som optimistes en la lluita per la consecució d'aquests valors.

També vam aprovar una resolució sobre salut sexual, on fèiem especial esment a la formació i a la prevenció com a mitjans per gaudir de la sexualitat i evitar les malalties de transmissió sexual. També va tenir importància l'actualitat en les resolucions presentades i, per això, es va demanar des de la JSC del Barcelonès Nord la llibertat pels cooperants catalans segrestats a Mauritània i sobre la llei d'economia sostenible que s'havia començat a debatre al Congrés el mateix dia del Consell. Per últim, vam aprovar una resolució de recolzament a la nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, i de confiança en les institucions democràtiques.

Pel que fa a qüestions orgàniques, es va aprovar una modificació voluntària de la quota de militant i la incorporació a la Comissió Executiva de Federació del company, Miguel Padilla, com a Secretari de Nova Ciutadania i Suport a l'Acció a la Xarxa. A més, el Primer Secretari, Hugo Ferrer, va presentar l'informe polític i les diferents secretaries van presentar els seus informes sobre formació, comunicació, acció política, acció social, Consell Nacional del PSC i Comitè Federal de les JSE.

Trobareu les resolucions aprovades al bloc: Posicionaments i idees de la Joventut Socialista del Barcelonès Nord (http://posicionamentsjscbcnnord.blogspot.com). Teniu un enllaç directe al marge dret d'aquest bloc.

JOVENTUT SOCIALISTA DEL BARCELONÈS NORD