dijous, 21 de maig del 2009

La JSC de Sant Adrià escull la seva nova executiva

Hugo Ferrer escollit Primer Secretari de la JSC de Sant Adrià de Besós

SANT ADRIÀ DE BESÓS, 20 de maig de 2009

La JSC de Sant Adrià va celebrar el passat dimecres 20 de maig l'Assemblea d'Agrupació per escollir la nova direcció dels propers tres anys aproximadament. L'acte es va iniciar amb la intervenció de Rafa Llinars, Secretari de Formació del PSC de Sant Adrià i Cap del Servei de Mediació a l'OMIC a l'Ajuntament de Sant Adrià, qui va destacar l'impuls i la capacitat de lideratge de David Escuder, Secretari d'Organització del PSC de Sant Adrià, quan es va refundar la JSC fa aproximadament uns 8 anys. També va tenir paraules d'afecte pels companys que van formar part de la JSC durant els seus anys de militància a l'organització i va agraïr la feina de l'executiva sortint i donar ànims a l'executiva entrant.

A continuació, el company David Girón, Secretari d'Organització, va presentar l'informe de gestió dels anys 2006-2009 destacant els principals actes polítics, orgànics i escoles de formació que s'han fet durant aquest període. També va tenir paraules de record pels companys que havien format part de la JSC i que actualment tot i no formar-hi part per edat o per altres motius van aportar el seu granet de sorra en la construcció d'una societat millor.

Aprovat l'informe de gestió i informe econòmic per unanimitat, el company Hugo Ferrer, Primer Secretari, va presentar la proposta de nova Comissió Executiva d'Agrupació i de Consellers Nacionals de la JSC i Consellers de Federació. La proposta va ser aprovada per unanimitat.

Per concloure l'Assemblea, va parlar el company Rubén Guijarro, Secretari d'Organització de la Federació del Barcelonès Nord, qui va reconèixer la tasca que ha fet la JSC de Sant Adrià en els darrers anys i l'impuls que ha donat a la Federació. A continuació va parlar Isabel Marcuello, Primera Tinent d'Alcalde a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besós i Vice-Primera Secretària del PSC local. La companya Isabel va recordar els seus anys de militància a la JSC de Sant Adrià i especialment a Guillermo Vidaña de qui tot i compartir només dos anys de militància amb ell va aprendre molt. També va recordar la important aposta del PSC de Sant Adrià i, especialment del seu Primer Secretari i Alcalde de Sant Adrià, Sito Canga, per la joventut, recordant que hi va haver una gran concurrència de joves de la JSC de Sant Adrià a les llistes municipals i actualment al Govern Local i a la Comissió Executiva d'Agrupació amb càrrecs de responsabilitat.

Per últim, el reelegit Primer Secretari, Hugo Ferrer, va agrair la nostra confiança en ell i va adreçar paraules d'agraïment al secretari d'organització i a la vice-primera secretària i va desitjar a tothom que sigués feliç per poder canviar el món.

Comissió Executiva d'Agrupació:

Primer Secretari: Hugo Ferrer
Secretari d'Organització: David Girón
Secretari de Formació: Roberto Márquez
Secretària d'Acció Social: Judit Cid
Secretari de Cultura i Memòria Històrica: Ismael Girón
Secretària de Dona: Judit-Silvia Alonso
Secretari d'Acció Política: Daniel Serrano
Secretària de Salut: Noemí Martínez