dilluns, 25 de maig del 2009

Mitin Central dels Socialistes a Badalona


Maria Badia, cap de llista de les eleccions europees pel Partit dels Socialistes rep el recolzament de la JSC del Barcelonès Nord


BADALONA, 25 de maig de 2009

La JSC del Barcelonès Nord ha donat avui el seu recolzament a la candidata del PSC al Parlament Europeo, Maria Badia. L'acte ha tingut lloc al Poliesportiu Municipal de Llefià (Badalona) i ha comptat amb la intervenció de l'alcalde de de Badalona, Jordi Serra; la candidata colomenca al Parlament Europeu, Nuria Parlón; el Ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, i la cap de llista del PSC al Parlament Europeu, Maria Badia.

Badia ha destacat la importància d'anar a votar a les eleccions del 7 de juny, per canviar la majoria actual del Parlament Europeu, i apostar per una majoria socialista, per una Europa social que lluiti i es preocupi pels drets del treballadors, com la lluita contra l'Eurodirectiva de les 65 hores que va aturar el company Alejandro Cercas, eurodiputat del PSE.

Segons Badia, el 7 de juny s'escullen dos models d'Europa: el model de l'Europa social, catalanista i d'esquerres que representa el PSC, i el model de l'Europa neoliberal que defensa el PP.

Maria Badia ha destacat també que és la primera dona socialista que encapçala les llistes al Parlament Europeu des que aquest s'escull per sufragi universal directe i des que Espanya s'hi va incorporar a les Comunitats Europees l'any 1986, ara dita Unió Europea.

Sens dubte, les decisions que adopta la majoria del Parlament Europeu influeixen molt directament en els ciutadans i, per això, és important tenir una majoria socialista al Parlament que defensi els drets socials, la igualtat, la justícia social, la no discriminació, els drets civils, etc. El 70% de la legislació espanyola es veu influïda d'una o altra manera per les Directives comunitàries i, especialment, de manera directa pels Reglaments de la Cambra Europea.

AQUEST PARTIT ES JUGA A EUROPA, EL 7 DE JUNY, ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU

VOTA AL PARTIT DELS SOCIALISTES EUROPEUS, PER UNA EUROPA SOCIAL I D'ESQUERRES.