dilluns, 15 de juny del 2009

Els nous militants de la JSC del Barcelonès Nord tenen oportunitat de formar-se


SANTA COLOMA DE GRAMENET

Dissabte 13 de juny va tenir lloc el primer curs de la nova executiva de federació, el curs d'iniciació a la militància de JSC, a Santa Coloma de Gramenet. El curs no va seguir l'estructura tradicional d'aquest tipus de cursos, sinó que per decisió de la nova executiva es va voler donar un caire més participatiu i innovador.

El curs va constar de 3 ponències amb diferents ponents:

1. Com ens organitzem? Aquesta ponència va ser a càrrec del Secretari de Formació de la Federació, Ivan Medina, qui va explicar els nous militants l'estructura orgànica de la JSC, amb els diferents òrgans que composen l'organització, així com la ideologia. Aquesta darrera va ser objecte de debat entre els assistents al curs.

2. Què defensem? Aquesta ponència va comptar a la participació de Raül Moreno, ex-primer secretari de la JSC de Santa Coloma, ex-primer secretari de la JSC i actual regidor de via pública i viceprimer secretari del PSC a la Federació; l'Àlex Pastor, ex-primer secretari de la JSC del Barcelonès Nord; i, David Escuder, ex-viceprimer secretari de la JSC del Barcelonès Nord, ex-primer secretari de la JSC de Sant Adrià, i actualment, regidor de joventut a l'Ajuntament de Sant Adrià, secretari d'organització del PSC de Sant Adrià i president del consell de federació de la JSC del Barcelonès Nord. En aquesta ponència, els companys i amics ens van explicar quina ha estat la seva trajectòria dins l'organització des que van començar fins a l'actualitat.

3. Qui som? A càrrec de Hugo Ferrer, Primer Secretari de la JSC de la Federació del Barcelonès Nord, qui va presentar els diferents membres de l'executiva de federació i va obrir un debat entorn a la crisi financera i sobre l'associacionisme.

La participació al curs va ser un èxit i esperem que la participació en els propers cursos també sigui important. Des de l'Executiva de Federació volem agrair els ponents i els participants perquè la seva contribució va ser indispensable pel desenvolupament del curs.