divendres, 19 de juny del 2009

La JSC del Barcelonès Nord condemna el brutal atemptat d'ETA


La Joventut Socialista del Barcelonès Nord condemna el brutal atemptat perpetrat avui per la banda terrorista ETA a Biscaia amb cotxe bomba que a les 9.05 del matí ha produït la mort d'Eduardo Puelles García, inspector en cap del Grup de Vigilàncies Especials de la Brigada d'Informació de la Policia Nacional, un agent de les forces i cossos de seguretat de l'Estat de 49 anys, casat i amb dos fills.

La JSC del Barcelonès Nord vol deixar palesa la seva total repulsa a tota forma de violència per assolir qualsevol tipus d'objectiu i creu que la única manera d'arribar a solucions és per la via pacífica i democràtica. Malauradament la història de la banda terrorista ETA ens mostra que els seus integrants són uns assassins vils i despietats, que gaudeixen atemorint i matant a agents de policia, polítics, funcionaris i ciutadans. Precisament avui mateix, fa 22 anys de l'atemptat de l'Hipercor a Barcelona que va produir 21 morts i més de 40 ferits.

Com a joves compromesos amb la política i amb la democràcia, ens sentim enrabiats i impotents i estem en contra de tot tipus de violència. Volem expressar el nostre condol a la vídua i els fills de l'Eduardo Puelles, sens dubte estan passant pel pitjor dels moments de la seva vida, però han de tenir força i continuar lluitant contra la barbàrie terrorista i poden estar orgullosos del seu marit i el seu pare, perquè era un home que treballava per acabar per sempre amb aquesta xacra que encara al segle XXI sacseja la vida social i política del nostre país.

ETA NO
ETA EZ


JOVENTUT SOCIALISTA DEL BARCELONÈS NORD, 19 de juny de 2009