dijous, 30 de juliol del 2009

La JSC del Barcelonès Nord condemna l'atemptat d'ETA


Ahir a la matinada, la banda terrorista ETA va fer esclatar una furgoneta bomba a prop d'un aquarterament de la Guàrdia Civil a Burgos on viuen prop de 114 persones de les quals 41 són nens i nenes menors d'edat.

La furgoneta anava carregada amb aproximadament 400 kilograms d'explosius i va provocar un cràter de 7 metres de diàmetre i 2 de profunditat. A banda dels nombrosos danys materials, la policia va comunicar que es va haver d'atendre a prop de 50 persones per danys físics lleus.

Amb totes aquestes dades, podem constatar clarament que la banda terrorista ETA ha embogit. Com a conseqüència dels consecutius cops policials que està rebent tot l'entramat de la banda, cada vegada la direcció de la mateixa es substitueix amb més celeritat provocant que joves d'entre 20 i 30 anys sense cap mena d'escrúpols i amb una ànsia sanguinàra mai vista assumeixin el lideratge del grup terrorista.

Des de la Federació del Barcelonès Nord de la Joventut Socialista de Catalunya no podem permetre ni romandre impasibles davant d'aquesta onada de terror que ataca directament contra el be més preuat del nostre temps: la democràcia.

Nosaltres, com a joves d'esquerra, condemnem contundentment aquesta acció d'ETA així com totes aquelles que atemptin contra els nostres conciutadans i exigim l'aturada immediata de l'acció armada, tot desitjant que els jutges i cossos de seguretat de l'Estat facin la seva feina com sempre fent pagar als culpables amb la moneda de l'Estat: la pressó.


Joventut Socialista de Catalunya
Federació del Barcelonès Nord