dijous, 30 de juliol del 2009

Condemna de l'atemptat d'ETA perpetrat avui a Mallorca


Aquest migdia la banda terrorista ETA ha tornat a atemptar i ha causat dos morts i un ferit, a més de quantiosos danys materials. Es tracta del segon atemptat en menys de 24 hores i el primer que causa víctimes mortals a les Illes Balears. Els fets s'han produït a la localitat de Calvià, a Palmanova (Mallorca), a prop d'un aquarterament de la Guàrdia Civil i a menys de 500 metres d'una platja turística.

La Joventut Socialista del Barcelonès Nord vol expressar la seva més rotunda i enèrgica condemna a aquests atemptats i vol manifestar el seu condol a les famílies de les víctimes i molts ànims i molta força en aquests moments tan tràgics per la mort d'aquests dos joves de 27 i 28 anys, membres de les forces i cossos de seguretat de l'Estat.

Amb aquestes accions ETA torna a demostrar que són una banda d'assassins despietats i sense escrúpols que generen odi i menyspreu en la societat. Volem dir-los que estem farts de la seva bogeria, que no hi ha res que pugui justificar la violència i que no tenen cabuda a la nostra societat.

Com a joves socialistes, d'esquerres i demòcrates volem reafirmar el nostre compromís amb la democràcia i, per tant, en l'Estat de Dret i en les seves institucions, confiem que les forces i cossos de seguretat de l'Estat treballaran incansablement per detenir els bàrbars que van perpetrar l'atemptat d'ahir i els que ho han fet avui, per portar-los a l'únic lloc on mereixen estar: a la presó.