dimecres, 25 de novembre del 2009

MANIFEST CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


"Estic sentint la seva veu per l’escala, ja puja; i un altre cop el mateix, avia'm avui, què troba malament, el que m’espera..."

Aquests poden ser el pensaments de moltes persones que són maltractades en l’àmbit de la violència de gènere, que cada dia pateixen cops, violacions i insults.

A totes aquestes persones els diem que no estant soles, que un any més des de la JSC del Barcelonès nord diem: No a la Violència de Gènere.

Aquesta xacra encara és present a les nostres societats, és present a totes les classes socials, es generacional; no discrimina a joves de grans i també afecta el col •lectiu gai, lèsbic i transsexual . En aquest sentit, hem de dir que si donem drets civils al col•lectiu GLTB, també han d'estar reconeguts a la Llei contra la violència de gènere, perquè la llei ha de ser igual per a tothom .

Volem acabar animant a tots a què avui, dia 25 de Novembre, acudiu als actes que es facin als vostres municipis contra la Violència de Gènere, perquè la seva ferida també és la nostra.

SECRETARIA D'IGUALTAT
JOVENTUT SOCIALISTA DE CATALUNYA
FEDERACIÓ DEL BARCELONÈS NORD