dissabte, 21 de novembre del 2009

Visita de l'Exposició: Violència Tolerància Zero


La Joventut Socialista del Barcelonès Nord ha visitat avui l'Exposició: Violència Tolerància Zero de l'Obra Social La Caixa en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besós i la Regidoria de Polítiques de Dona del consistori adrianenc.

Es tracta d'una exposició gratuïta que té per objectiu afrontar la problemàtica de la violència de gènere tant des de la prevenció com des de la intervenció. Ens proposa un recorregut complet i dinàmic per conèixer la realitat dels maltractament a través de cinc espais per reflexionar sobre les possibles vies per prevenir la violència.

És per aquest motiu que, la Joventut Socialista del Barcelonès Nord, ferma defensora de la lluita contra la xacra social que representa la violència de gènere ha volgut conscienciar els i les militants aquesta setmana que se celebra el Dia Contra la Violència Vers les Dones el 25 de novembre.

Ha estat una exposició guiada que ens ha permès reflexionar sobre la violència a la història; la violència al món i la protecció dels Drets Humans; la violència a la societat i el seu reflex al cinema; la violència a les aules (mobbing) i la violència de gènere. A més, hem pogut debatre sobre aquestes qüestions al llarg de l'exposició amb la guia i tots els i les militants. Ha estat una experiència molt enriquidora i que ens permet conscienciar-nos encara més sobre aquesta xacra.

Us recomanem la visita de l'exposició que es troba instal·lada a la Plaça de la Vila de Sant Adrià fins el dia 3 de desembre. L'horari de visita és de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores i de 16 a 21 hores i dissabtes, diumenges i festius, de 10.30 hores a 14.30 hores i de 16.30 a 21.30 hores. No cal inscripció prèvia.