divendres, 13 de novembre del 2009

Núria Parlón, nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet


La Joventut Socialista del Barcelonès Nord vol felicitar a Núria Parlón pel seu nomenament com a alcadable per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Hem rebut com una molt bona notícia el nomenament de la jove regidora i secretària de cooperació a la Comissió Executiva Nacional del PSC, ja que suposa un canvi generacional i una aposta per la joventut en aquests difícils moments.

Núria Parlón és una jove de 35 anys molt preparada: és politòloga i Doctora en teoria política de John Rawls. Milita al partit des de 1998 i treballa com a funcionària de l'Ajuntament de Santa Coloma des de l'any 2002. En les eleccions europees de 2009 va ser candidata al Parlament Europeu, però no va entrar, ja que anava número 24 i el PSOE va obtenir 21 escons. A més, des de l'any 2008, és secretària de solidaritat i cooperació a l'Executiva Nacional del PSC.

Ahir dia 12 de novembre va pronunciar aquestes paraules al Ple Municipal: Accepto aquesta responsabilitat amb vocació de servei a la meva ciutat i amb orgull d'estar al front d'aquest projecte. Em comprometo a treballar per Santa Coloma des del rigor, la transparència i el diàleg, amb un clar objectiu, recuperar la dignitat de la nostra ciutat.

Des de la Joventut Socialista del Barcelonès Nord et volem donar, Núria, el nostre total suport en aquesta difícil tasca que ara encetes, conscients, no obstant les dificultats, que ho faràs molt bé i que faràs que els i les colomencs i colomenques continuïn confiant en el Partit dels Socialistes de Catalunya.

FELICITATS!

Comissió Executiva de Federació
Joventut Socialista del Barcelonès Nord