dilluns, 21 de desembre del 2009

Jordi Serra, escollit Primer Secretari del PSC de la Federació del Barcelonès Nord


El passat dissabte 19 de desembre de 2009 va sortir escollit per unanimitat com a Primer Secretari del PSC de la Federació del Barcelonès Nord, Jordi Serra (Badalona). Núria Parlón (Santa Coloma de Gramenet) serà la Presidenta i, Joan Callau (Sant Adrià de Besós) serà el Secretari d'Organització.

El Centre de Convencions del BCIN de Badalona va ser el lloc que va aplegar els i les delegats i delegades del Partit dels Socialistes de les Agrupacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besós, Montgat i Tiana en un congrés extraordinari per escollir la nova Comissió Executiva de la Federació del Barcelonès Nord. Es tracta d'una regeneració de la CEF com a conseqüència de la renúncia de l'anterior Primer Secretari i ex-alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, per la seva presumpta implicació al "Cas Pretòria" que investiga el jutge Baltasar Garzón.

El Congrés Extraordinari va ser inaugurat pel Secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, qui va remarcar la confiança en els i les socialistes per continuar la tasca de transformació encetada al capdavant dels consistoris de la comarca. A continuació, el President de la Mesa del Congrés, Antonio Carmona (Primer Secretari de l'Agrupació de Santa Coloma) va llegir la proposta dels membres que integren la CEF, com a càrrecs orgànics i membres nats per la seva representació institucional. La proposta va ser l'única presentada i va ser aprovada per unanimitat dels i les delegats i delegades del Congrés.

El Congrés el va clausurar Jordi Serra per agrair a tothom que la proposta fos aprovada per unanimitat i va expressar que enceta aquesta etapa amb il·lusió i amb ganes de treballar.

Presidenta: Núria Parlon
Primer Secretari: Jordi Serra
Secretari d'Organització: Joan Callau
Sec. de Política Municipal i Territorial: Raül Moreno
Sec. de Programes i Sectorials: Ester Pujol
Sec. de Comerç i Consum: Cristina Ares
Sec. de Ciutadania i Convivència: Josep Duran
Sec. de Polítiques d'Igualtat: Isabel Marcuello
Sec. de Comunicació: Carlos Rodríguez
Sec. de Formació: Albert Tomàs
Sec. de Cultura: Rut Soto
Sec. de Cooperació i Solidaritat: Martín Miralles
Sec. de Medi Ambient: Evelyn Segura
Sec. d'Economia i Treball: Sonia Benzina
Vocal: Araceli Cruz
Vocal: Margarita Montaner
Vocal: Eugenia Cabezudo
Vocal: Albert Arnau
Membre nat: Antoni P. Fogué
Membre nat: Jesús Mª "Sito" Canga
Membre nat: Jordi Ràmia
Membre nat: Ferran Vallespinós
Membre nat: Joan Carles Mas
Membre nat: Maite Arqué
Membre nat: Esperança Esteve
Membre nat: Caterina Mieras

Des de la Joventut Socialista del Barcelonès Nord volem felicitar els nous membres de la Comissió Executiva de Federació i encoratjar-los a treballar per la nostra comarca.

Salut, pel Socialisme!

Comissió Executiva de Federació
Joventut Socialista del Barcelonès Nord