diumenge, 13 de desembre del 2009

Xocolatada Popular de la JSC Badalona amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans


La Joventut Socialista de Badalona va organitzar ahir, dissabte 12 de desembre del 2009 a les 11:00h, una Xocolatada Popular amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans.

L’acte, que ha tingut lloc al Turó d’en Caritg i ha comptat amb la participació de centenars de veïns i veïnes de Badalona, ha inclòs la lectura per part d’en Fran Gómez,Primer Secretari de la Joventut Socialista de Badalona, d’un manifest en contra de la política populista i xenòfoba del Partit Popular de Badalona als barris badalonins de La Salut i Llefià. Per contra, la JSC Badalona han proposat un model de diàleg conjunt i promoure l’orgull de barri que tots els ciutadans i ciutadanes de Badalona haurien de sentir.

La Joventut Socialista de Badalona han realitzat un vídeo promocional previ a l’acte d’avui 12 de desembre. El tema central escollit per a la creació d’aquest vídeo ha estat el fort sentiment de pertinença a la nostra ciutat, Badalona. La peça es troba disponible a la pàgina web principal de la Joventut Socialista de Badalona: www.jscbadalona.com.