dimarts, 4 de maig del 2010

Èxit de participació en el Concert del 1r de Maig


El passat dissabte 1 de maig la Joventut Socialista del Barcelonès Nord va acollir per tercer any consecutiu el ja tradicional Concert del 1r de maig. Enguany amb una novetat i és que per primer cop van participar entitats estudiantils i sindicals.

Aquest any han participat Avalot (UGT), Acció Jove (CCOO), l’ Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), l’Associació d’Estudiants de la Formació Laboral (AEFL) i l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC). Aquestes associacions van tenir la possibilitat d'exposar el seu material per concienciar els joves en la lluita pels drets laborals i estudiantils.


A partir de les 18 h, aquesta fira va estar amenitzada pels concerts de Un poeta en paro, YelloWarriors i Vesper Crime. La participació del grup Passport es va veure interrompuda per les condicions meteorològiques.

La jornada reivindicativa que havia començat pel matí amb la manifestació a Barcelona, va acabar de la millor manera possible, amb una festa pels drets socials. I, posteriorment, a acabar de celebrar el dia a la Fira d'Abril, on vam poder compartir amb altres companys d'altres federacions la cultura andalusa.