dilluns, 1 de juny del 2009

Acte Jove de les Europees 2009



SANTA COLOMA DE GRAMENET

La JSC del Barcelonès Nord va participar en l'acte jove amb motiu de les eleccions europees que va organitzar la JSC de Santa Coloma el passat dijous 28 de maig. L'acte es va celebrar a un bar del municipi colomenc i va comptar a la presència de la candidata colomenca al Parlament Europeu, Nuria Parlón, i l'eurodiputat del Partit dels Socialistes Europeus que va aturar l'Eurodirectiva de les 65 hores, Alejandro Cercas.

Els joves de la JSC del Barcelonès Nord vam tenir l'oportunitat de preguntar a l'eurodiputat Cercas sobre la seva experiència al Parlament Europeu i a la candidata Nuria Parlón sobre diverses qüestions relacionades amb els joves com l'espai europeu d'educació superior (Bolònia), la crisi financera, les llengües a la Unió Europea, el projecte de Constitució Europea i el Tractat de Lisboa.

Va ser un acte molt entretingut i distès que va comptar amb la participació de més d'una trentena de joves de la comarca. L'acte es va celebrar després del mitin central dels Socialistes de Santa Coloma que va comptar amb la participació de l'alcalde de la localitat, Bartomeu Muñoz, la diputada al Parlament de Catalunya, Manuela de Madre, la candidata al Parlament Europeu, Nuria Parlón i l'eurodiputat Alejandro Cercas.